16 Mart 2014 Pazar

Yazarak Para Kazanma

Gönderen Admin at 01:34

Maaşınız Yetmiyor Mu? Her Ay Bu Maaşla Ay Sonu Nasıl Gelecek Diye Mi Düşünüyorsunuz? Artık Kendinizi Ceza Gibi Çekilen Bu Düşünceden Tahliye Etmenin Vakti Velmedi Mi?

O Zaman Sizinde hayatınızda Yeni Bir Sayfaya İhtiyacınız Var. Hayatınızda Açacağınız Bu Yeni Sayfaya Yazılar Yazarak Para kazanmak İster Misiniz?


Çalışan kesimdeki herkesin hayatının kilit sorunlarından bir tanesi yetmeyen ne kadar kendinizi birçok şeyden mahrum etseniz de yettirilemeyen bir maaşa sahip olmaktır. Çünkü sürekli olarak artan hayat pahalılığı karşında sürekli azalan bir gelirin olması insanları alternatif kazanç yöntemlerine itiyor. İnsanlar bu alternatif kazanç yöntemlerini genelde internette arıyor bunun sebebi öncelikle artık rahat ve kolay bir işten para kazanmak istemeleri diğeri ise normal çalışma yaşamında ek iş yapmaya mevcut işlerinin engel ve en büyük engellerinin başında ise zaman sorunu geliyor. İşte bu yüzden alternatif kazanç yolunu herkes internette arıyor.


İnternette herkes tarafından kolaylıkla yapılabilecek alternatif kazançlardan bir tanesi de yazarak para kazanma yöntemidir.. Yazarak para kazanma yönteminden para kazanmak için herhangi bir diplomaya,yüksek tahsile ve yüksek kültür seviyelerine sahip olmanız gerekmez. Sadece bilmeniz gereken küçük bir bilgisayar ve internet bilgisi sizin yazarak para kazanmanıza yeterli olacak bir seviyedir.

Yazılarınızdan Nasıl Para Kazanabilirsiniz?


Sahip olduğunuz küçük internet bilgisi içinde ücretsiz olarak bir blog açma bilgisi de varsa internetten 7/24 para kazanmak imkansız değil. Yazdığınız yazılardan para kazanmak için üç seçenek var.





Birinci Seçenek :


Açtığınız bu blogta ya belli bir ürün yada bir kategoriye ait ürünlerin tanıtımlarını yazdığınız yazılarla yapabilirsiniz yani internet pazarlamacılığının hiç risk barındırmayan hali olan satış ortaklığı yapabilirsiniz. Satış ortaklığı yaptığınızda satışına aracılık ettiğiniz ürünlerden %70' e varan komisyonlar kazanabilirsiniz.


İkinci Seçenek :


Yine aynı şekilde belirlediğiniz bir kategoride sürekli yazılar yazarak Google Adsense reklamlarını blogunuzda yayınlayabilirsiniz. Yayınladığınız reklam ödemeleri ise Google tarafından banka hesabınıza yatırılır.Bildiğiniz gibi Google internette en çok arama yapılan bir arama motorudur ve aynı zamanda büyük bir firmadır. Bu firmaya reklam veren dünya markaları ve firmalar var. Google'ın reklamlardan büyük paralar kazandığı kaçınılmaz ve kaçınılmaz olan bir şey daha  var. Google' dan para kazanmak Google aldığı reklamları yayıncı olarak yayınlamak isteyen internet sitelerine ve ücretsiz blog sahiplerinin site ve blogların da yayınlamasıyla site ve blog sahiplerinin para kazanmasına olanak sağlar.


Üçüncü Seçenek :


internette aynı formatta birçok site yada blog mevcut dikkat ettiyseniz bu sitelerin biri Google'da ilk sayfalarda çıkarken diğerleri de sonraki sayfalarda çıkıyor bunun en büyük nedeni sürekli özgün yazılar yazarak site yada blogu güncel tutmaktan gerekiyor. Sitesinde özgün yazılar yazarak güncel tutanlar ilk sıralarda çıkıyor. Ancak çoğu site sahipleri yada internetten para kazanmayı düşünen kişiler işin kolayına kaçarak başka sitelerdeki içerikleri, yazıları olduğu gibi kopyalıyorlar ve bu şekilde yapılan boş çalışmada onlara ait olan sitenin Google'ın çöplüğünde yerini almasına neden oluyor. özgün yazıların önemini bilen internet sitesi sahipleri para karşılığında sitelerine özgün makaleler alıyorlar ve internet siteleri arttıkça ihtiyaçta artıyor. bu durumu avantajınıza çevirerek yazdığınız yazıları,makaleleri internet sitesi sahiplerine satabilirsiniz.

Makaleler yada yazılar yazmak internetten para kazanmanın temelini oluşturur. Sizde internetten para kazanmayı düşünüyorsanız öncelikle ne şekilde ve nasıl bir teknik ile yazılar yazmanız gerektiğini öğrenmeniz gerekiyor. Bunu iki şekilde öğrenebilirsiniz ya bunu internetten araştırarak öğrenirsiniz tabi bu durum biraz vakit alacak ve doğruluğunu kendiniz deneyerek anlayacaksınız ya da bu işi size öğretebilecek yazarak para kazanmak için sistemli, sıralı bir şekilde size yol aldırabilecek piyasadaki en uygun eğitim setlerinden birini temin edebilirsiniz.

Son olarak şunu söyleyebiliriz  eğer internette para kazanmayı arzuluyor iseniz  ve 1 saat boş vaktiniz varsa şayet o zaman sizde yazarak para kazanma yöntemini denemelisiniz.

Yazarak Para Kazanma Yöntemini Şimdi Denemek İçin Tıklayın.>>>>





Beğenilerinizi Paylaşarak Yapabilirsiniz :

0 yorum:

Have any question? Feel Free To Post Below:

 

© 2011. All Rights Reserved | Yazı Yazarak Para Kazanmak | Template by Blogger Widgets

Anasayfa | | Yukarı Çık